• SIGURIA

Siguria e të dhënave tuaja është shumë e rëndësishme për ne. Prandaj, ne kemi implementuar një koncept të gjerë të mbrojtjes së të dhënave dhe sigurisë së informacionit në grup, i cili mbron të dhënat tuaja në mënyrën më të mirë të mundshme, pavarësisht se ku përpunohet. Të dhënat ruhen në serverat e ndodhur brenda BE-së. Masa të njëjta teknike dhe organizative të sigurisë zbatohen për të gjithë grupin e kompanive.

Të gjitha qendrat janë të integruara plotësisht në përputhje me DSGVO-në, pavarësisht nga vendndodhja e tyre dhe të gjitha proceset janë në përputhje me dispozitat e BDSG (i ri). Një person përgjegjës në nivel grupi për mbrojtjen e të dhënave do të shërbejë si pikë qendrore e kontaktit, i cili do të kujdeset për çdo filial dhe është i arritshëm drejtpërdrejt nga secili prej vendeve. Natyrisht ai përbën dhe pikën kompetente të kontaktit për klientët tanë.

Rruga "Bedri Shala", Lagjja e Muhaxherëve (Kulla e Zotnisë) 
10000 Prishtinë
Kosovë

T: +383 38726028
Mail:
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
www.gor-research.com