• SHËRBIMET

Ne mund t'ju mbështesim me shërbimet tona telefonike të larmishme dhe të shkëlqyera me nivelin më të lartë të cilësisë.   

Nga njëra anë mbetemi klasikë në fushën e hulumtimit të tregut dhe të anketimit përmes grumbullimit të të dhënave në mënyrë telefonike dhe multi-mode, në nivel rajonal dhe ndërkombëtar, të mbështetur nga intervistuesit e trajnuar dhe me përvojë përmes përdorimit të teknologjisë më të fundit.
Nga ana tjetër, përmes shërbimeve telefonike të përzgjedhura për brenda dhe jashtë, agjentët ekspertë dhe me përvojën e duhur, kujdesen për ju dhe ju mbështesin në fusha të caktuara të kontaktit me klientët ose shërbime të ngjashme me to, ju mbështesin në punën e përditshme në zyrë dhe në organizimin e takimeve, përditësimin e të dhënave, kryerjen e porosive dhe mbledhjen e informacionit, shërbime mirëseardhje dhe ndihmë telefonike etj.

Rruga "Bedri Shala", Lagjja e Muhaxherëve (Kulla e Zotnisë) 
10000 Prishtinë
Kosovë

T: +383 38726028
Mail:
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
www.gor-research.com